StoltzeStatistikk for Rune Bragstad

Antall deltagelser2 (i perioden 2014 - 2015)
Personlig rekord16.52 (2014)
Forrige tid17.40 (2015)
ID99855
TrendSynkende
KlasseHerrer
Klubb-
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2015Kalkulator17:40 (1023 m/h)02:41 (1202 m/h, 117 %)07:58 (05:17, 1041 m/h, 101 %)15:29 (07:31, 912 m/h, 89 %)17:40 (02:11, 1143 m/h, 111 %)
2014Kalkulator16:52 (1072 m/h)02:36 (1241 m/h, 115 %)07:46 (05:10, 1064 m/h, 99 %)14:41 (06:55, 991 m/h, 92 %)16:52 (02:11, 1143 m/h, 106 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Rune Bragstad 2015












StoltzeBilder av Rune Bragstad 2014







Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.