StoltzeLauget

Stoltzelauget er våre hovedsponsorer. For tiden har vi tre hovedsponsorer - Lerøy, Proaktiv Eiendomsmegling og BKK.

Lerøys visjon er "Lerøy på alle kjøkken" og dette får vi til ved å tilby forbrukerne smakfulle og enkle sjømatprodukter. Kosthold og fysisk aktivitet henger nøye sammen, og til Stoltzen må alle sanser være parat! Vi kan ikke løpe trappene for deg, men vi kan bidra til at turen opp skråningen går bedre og fortere! Et kosthold rikt på sunn sjømat vil gjøre hvert steg lettere! 

Hallvard Lerøy AS har også i år en stor kontingent av ansatte(ca 50) som er med på folkefesten Stoltzekleiven Opp. Vi er opptatt av å tilby våre ansatte ulike former for trim, og Stoltzen er et selvfølgelig treningssted for mange av våre ansatte. Konkurranseinstinktet får videre god næring når personlige rekorder i Stoltzen diskuteres. Hallvard Lerøy AS sponser Stoltzekleiven Opp fordi arrangementet gir positiv profilering både internt og eksternt.

 

 

Proaktiv Eiendomsmegling er lokalisert i storbyområdene og er en utpreget kvalitetsmegler. Kundens beste er til enhver tid i fokus og vi vet at gode prestasjoner er noe som skapes gjennom stor kompetanse, høy motivasjon og gjennomtenkt strategi. Det er stort sett slik at den beste vinner. Slik er det også med megling. Flinke mennesker med det beste materiellet de beste metodene og den riktige motivasjonen skaper alltid det beste resultatet for kundene våre. Kjeden har vokst frem etter at grunnleggerene først var med å bygge Postbanken Eiendomsmegling, for deretter å bygge Aktiv Eiendomsmegling. Proaktiv ble til fordi vi ønsket å lage en kjede som var fristilt fra bankstrategi og dermed hadde et rent fokus på den kvalitative delen av meglingen som vi mener er den som skaper merverdi for kundene. Trygt og effektivt salg til best mulig pris for kunden- er mantraet for meglerene i Proaktiv. I Bergen er vi representert gjennom fem kontorer samt et kontor på Voss. Proaktiv Eiendomsmegling ønsker, gjennom samarbeidsavtalen med Stoltzekleiven Opp, å bidra til å styrke interessen for lokal idrett og å være en aktiv støttespiller for verden bratteste løp. God helse og sunne verdier er viktig for oss alle. Tusen takk til Varegg for at vi får lov til å bidra.

 

 

 

Eviny ser det som en viktig oppgave å være en aktiv samfunnsaktør - en drivkraft på Vestlandet. Vi er en stor bidragsyter som støtter mangfoldet og bredden i idrett, kultur og andre samfunnsnyttige tiltak. Dette gjør vi både som en del av forskjellige verdiskapende tiltak i virksomheten, og som et kulturbyggende tiltak mellom kollegaer, samarbeidspartnere og samfunnet forøvrig. Eviny er et av landets største og ledende selskap innen energi og infrastruktur.

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)