StoltzeStatistikk for Dyveke Buanes

Antall deltagelser2 (i perioden 2013 - 2014)
Personlig rekord15.11 (2014)
Forrige tid15.11 (2014)
ID97622
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbSpreke fjellhøns fra Godvik
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2014Kalkulator15:11 (1191 m/h)02:34 (1257 m/h, 105 %)07:14 (04:40, 1179 m/h, 98 %)13:12 (05:58, 1149 m/h, 96 %)15:11 (01:59, 1258 m/h, 105 %)
2013Kalkulator16:54 (1070 m/h)02:34 (1257 m/h, 117 %)07:22 (04:48, 1146 m/h, 107 %)14:35 (07:13, 950 m/h, 88 %)16:54 (02:19, 1077 m/h, 100 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Dyveke Buanes 2014







StoltzeBilder av Dyveke Buanes 2013





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.