StoltzeStatistikk for Ingvild Sunde

Antall deltagelser2 (i perioden 2013 - 2015)
Personlig rekord17.05 (2015)
Forrige tid17.05 (2015)
ID97575
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbSpreke fjellhøns fra Godvik
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2015Kalkulator17:05 (1058 m/h)02:52 (1126 m/h, 106 %)08:01 (05:09, 1068 m/h, 100 %)14:54 (06:53, 996 m/h, 94 %)17:05 (02:11, 1143 m/h, 108 %)
2013Kalkulator18:59 (952 m/h)02:48 (1152 m/h, 121 %)08:34 (05:46, 954 m/h, 100 %)16:40 (08:06, 846 m/h, 88 %)18:59 (02:19, 1077 m/h, 113 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Ingvild Sunde 2015






StoltzeBilder av Ingvild Sunde 2013








Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.