StoltzeStatistikk for Kristoffer Stangnes

Antall deltagelser2 (i perioden 2013 - 2021)
Personlig rekord16.07 (2013)
Forrige tid16.44 (2021)
ID97463
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbDNB
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2021Kalkulator16:44 (1080 m/h)02:46 (1166 m/h, 107 %)07:47 (05:01, 1096 m/h, 101 %)14:43 (06:56, 989 m/h, 91 %)16:44 (02:01, 1237 m/h, 114 %)
2013Kalkulator16:07 (1122 m/h)02:45 (1173 m/h, 104 %)07:14 (04:29, 1227 m/h, 109 %)14:15 (07:01, 977 m/h, 87 %)16:07 (01:52, 1337 m/h, 119 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Kristoffer Stangnes 2021









StoltzeBilder av Kristoffer Stangnes 2013






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.