StoltzeStatistikk for Guro Sønnesyn

Antall deltagelser2 (i perioden 2013 - 2017)
Personlig rekord20.31 (2013)
Forrige tid21.32 (2017)
ID96435
TrendSynkende
KlasseKvinner
KlubbSønnesyn FamIL
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2017Kalkulator21:32 (839 m/h)03:01 (1070 m/h, 127 %)09:37 (06:36, 833 m/h, 99 %)18:24 (08:47, 780 m/h, 92 %)21:32 (03:08, 796 m/h, 94 %)
2013Kalkulator20:31 (881 m/h)03:03 (1058 m/h, 120 %)08:59 (05:56, 927 m/h, 105 %)17:48 (08:49, 777 m/h, 88 %)20:31 (02:43, 918 m/h, 104 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Guro Sønnesyn 2017











StoltzeBilder av Guro Sønnesyn 2013





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.