StoltzeStatistikk for Linn Viviann Gundersen
Antall deltagelser | 2 (i perioden 2012 - 2013) |
Personlig rekord | 35.05 (2013) |
Forrige tid | 35.05 (2013) |
ID | 95909 |
Trend | Stigende |
Klasse | Kvinner |
Klubb | Team ABAS Kosmetikk |
SMS Treningslogg | 0 treninger registrert! Trykk her for registrering av mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke SMS Treningsloggen! |
Registrerte mellomtider og analyse
År | Analyse | Tid | Mellomtid 1 | Mellomtid 2 | Mellomtid 3 | Sluttid |
2013 | Kalkulator | 35:05 (515 m/h) | 03:47 (853 m/h, 165 %) | 16:04 (12:17, 447 m/h, 86 %) | 30:24 (14:20, 478 m/h, 92 %) | 35:05 (04:41, 532 m/h, 103 %) |
2012 | Kalkulator | 49:19 (366 m/h) | 04:26 (728 m/h, 198 %) | 21:32 (17:06, 321 m/h, 87 %) | 44:14 (22:42, 302 m/h, 82 %) | 49:19 (05:05, 491 m/h, 134 %) |
På løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.
For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.
Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.
Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.
Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider
Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.