StoltzeStatistikk for Margrete Vagstad

Antall deltagelser2 (i perioden 2012 - 2013)
Personlig rekord18.32 (2013)
Forrige tid18.32 (2013)
ID95907
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbTeam ABAS Kosmetikk
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2013Kalkulator18:32 (975 m/h)03:00 (1076 m/h, 110 %)08:36 (05:36, 982 m/h, 100 %)16:23 (07:47, 881 m/h, 90 %)18:32 (02:09, 1160 m/h, 118 %)
2012Kalkulator19:15 (939 m/h)02:55 (1106 m/h, 117 %)09:01 (06:06, 901 m/h, 95 %)16:59 (07:58, 860 m/h, 91 %)19:15 (02:16, 1101 m/h, 117 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Margrete Vagstad 2013










StoltzeBilder av Margrete Vagstad 2012






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.