StoltzeStatistikk for Jan Einar Åsbakk

Antall deltagelser2 (i perioden 2012 - 2024)
Personlig rekord15.11 (2012)
Forrige tid15.34 (2024)
ID95787
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbHandelsbanken
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2024Kalkulator15:34 (1161 m/h)02:35 (1249 m/h, 107 %)07:21 (04:46, 1154 m/h, 99 %)13:34 (06:13, 1103 m/h, 95 %)15:34 (02:00, 1248 m/h, 107 %)
2012Kalkulator15:11 (1191 m/h)02:15 (1434 m/h, 120 %)06:45 (04:30, 1222 m/h, 102 %)13:10 (06:25, 1068 m/h, 89 %)15:11 (02:01, 1237 m/h, 103 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Jan Einar Åsbakk 2024






StoltzeBilder av Jan Einar Åsbakk 2012







Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.