StoltzeStatistikk for Einar Adachi

Antall deltagelser2 (i perioden 2012 - 2013)
Personlig rekord13.15 (2012)
Forrige tid13.36 (2013)
ID95659
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbOrkla IT
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2013Kalkulator13:36 (1323 m/h)00:00 (0 m/h, 0 %)06:11 (06:11, 921 m/h, 69 %)12:09 (05:58, 1156 m/h, 87 %)13:36 (01:27, 1655 m/h, 125 %)
2012Kalkulator13:15 (1358 m/h)01:56 (1551 m/h, 114 %)06:13 (04:17, 1330 m/h, 97 %)11:35 (05:22, 1285 m/h, 94 %)13:15 (01:40, 1440 m/h, 106 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 8.06 i 2013 hadde han serien 97-106-96-99 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2222 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 100-101-97-103 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1878 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Einar Adachi 2013












StoltzeBilder av Einar Adachi 2012







Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.