StoltzeStatistikk for Jan Erik Skjolden

Antall deltagelser2 (i perioden 2012 - 2018)
Personlig rekord17.13 (2012)
Forrige tid17.37 (2018)
ID95517
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbHandelsbanken
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2018Kalkulator17:37 (1026 m/h)03:09 (1024 m/h, 99 %)08:26 (05:17, 1041 m/h, 101 %)15:19 (06:53, 996 m/h, 97 %)17:37 (02:18, 1085 m/h, 105 %)
2012Kalkulator17:13 (1050 m/h)02:43 (1188 m/h, 113 %)08:10 (05:27, 1009 m/h, 96 %)15:07 (06:57, 986 m/h, 93 %)17:13 (02:06, 1188 m/h, 113 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Jan Erik Skjolden 2018





StoltzeBilder av Jan Erik Skjolden 2012








Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.