StoltzeStatistikk for Fartein Øysteinson

Antall deltagelser2 (i perioden 2011 - 2012)
Personlig rekord13.23 (2011)
Forrige tid14.25 (2012)
ID94103
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbCowi
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2012Kalkulator14:25 (1254 m/h)02:09 (1501 m/h, 119 %)06:26 (04:17, 1284 m/h, 102 %)12:26 (06:00, 1143 m/h, 91 %)14:25 (01:59, 1258 m/h, 100 %)
2011Kalkulator13:23 (1351 m/h)02:01 (1600 m/h, 118 %)05:55 (03:54, 1410 m/h, 104 %)11:35 (05:40, 1210 m/h, 89 %)13:23 (01:48, 1386 m/h, 102 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Fartein Øysteinson 2012








StoltzeBilder av Fartein Øysteinson 2011







Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.