StoltzeStatistikk for Linn Stavang

Antall deltagelser2 (i perioden 2011 - 2012)
Personlig rekord33.27 (2011)
Forrige tid41.48 (2012)
ID93996
TrendSynkende
KlasseKvinner
KlubbGodt Brød
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2012Kalkulator41:48 (432 m/h)04:42 (686 m/h, 158 %)18:18 (13:36, 404 m/h, 93 %)37:12 (18:54, 362 m/h, 83 %)41:48 (04:36, 542 m/h, 125 %)
2011Kalkulator33:27 (540 m/h)04:01 (803 m/h, 148 %)14:15 (10:14, 537 m/h, 99 %)29:13 (14:58, 458 m/h, 84 %)33:27 (04:14, 589 m/h, 109 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Linn Stavang 2012

















StoltzeBilder av Linn Stavang 2011









Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.