StoltzeStatistikk for Øivind Haugland

Antall deltagelser2 (i perioden 2011 - 2012)
Personlig rekord13.51 (2012)
Forrige tid13.51 (2012)
ID93820
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbVassdal & Eriksen AS
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2012Kalkulator13:51 (1305 m/h)02:03 (1574 m/h, 120 %)06:21 (04:18, 1279 m/h, 98 %)11:58 (05:37, 1221 m/h, 93 %)13:51 (01:53, 1325 m/h, 101 %)
2011Kalkulator14:49 (1220 m/h)02:05 (1549 m/h, 126 %)06:46 (04:41, 1174 m/h, 96 %)12:52 (06:06, 1124 m/h, 92 %)14:49 (01:57, 1280 m/h, 104 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Øivind Haugland 2012









StoltzeBilder av Øivind Haugland 2011





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.