StoltzeStatistikk for Øyvind Flatin

Antall deltagelser2 (i perioden 2011 - 2017)
Personlig rekord16.14 (2011)
Forrige tid18.27 (2017)
ID92852
TrendSynkende
KlasseHerrer
Klubb-
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2017Kalkulator18:27 (980 m/h)02:41 (1202 m/h, 122 %)08:06 (05:25, 1015 m/h, 103 %)16:09 (08:03, 851 m/h, 86 %)18:27 (02:18, 1085 m/h, 110 %)
2011Kalkulator16:14 (1114 m/h)02:12 (1467 m/h, 131 %)06:58 (04:46, 1154 m/h, 103 %)14:04 (07:06, 965 m/h, 86 %)16:14 (02:10, 1152 m/h, 103 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Øyvind Flatin 2017














StoltzeBilder av Øyvind Flatin 2011









Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.