StoltzeStatistikk for Jannike Sørensen

Antall deltagelser2 (i perioden 2010 - 2016)
Personlig rekord16.40 (2016)
Forrige tid16.40 (2016)
ID91963
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbTryg Forsikring
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2016Kalkulator16:40 (1085 m/h)02:34 (1257 m/h, 115 %)07:35 (05:01, 1096 m/h, 101 %)14:31 (06:56, 989 m/h, 91 %)16:40 (02:09, 1160 m/h, 106 %)
2010Kalkulator18:09 (996 m/h)02:59 (1082 m/h, 108 %)08:52 (05:53, 935 m/h, 93 %)16:02 (07:10, 956 m/h, 95 %)18:09 (02:07, 1179 m/h, 118 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Jannike Sørensen 2016





StoltzeBilder av Jannike Sørensen 2010









Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.