StoltzeStatistikk for Dag Vindenes

Antall deltagelser2 (i perioden 2010 - 2011)
Personlig rekord23.06 (2011)
Forrige tid23.06 (2011)
ID90800
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbArcher løpe og sykkelklubb
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2011Kalkulator23:06 (782 m/h)03:42 (872 m/h, 111 %)10:02 (06:20, 868 m/h, 110 %)19:49 (09:47, 700 m/h, 89 %)23:06 (03:17, 760 m/h, 97 %)
2010Kalkulator25:45 (702 m/h)03:57 (817 m/h, 116 %)11:02 (07:05, 776 m/h, 110 %)21:58 (10:56, 627 m/h, 89 %)25:45 (03:47, 659 m/h, 93 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Dag Vindenes 2011












StoltzeBilder av Dag Vindenes 2010











Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.