StoltzeStatistikk for Trygve Aase

Antall deltagelser2 (i perioden 2010 - 2011)
Personlig rekord13.36 (2011)
Forrige tid13.36 (2011)
ID90499
TrendStigende
KlasseHerrer
Klubb-
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2011Kalkulator13:36 (1323 m/h)02:01 (1487 m/h, 112 %)06:06 (04:05, 1395 m/h, 105 %)11:49 (05:43, 1206 m/h, 91 %)13:36 (01:47, 1345 m/h, 101 %)
2010Kalkulator14:38 (1230 m/h)01:53 (1592 m/h, 129 %)06:21 (04:28, 1276 m/h, 103 %)12:49 (06:28, 1067 m/h, 86 %)14:38 (01:49, 1321 m/h, 107 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 8.06 i 2013 hadde han serien 97-106-96-99 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2222 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 100-101-97-103 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1878 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Trygve Aase 2011












StoltzeBilder av Trygve Aase 2010








Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.