StoltzeStatistikk for Leikny Hovda

Antall deltagelser2 (i perioden 2010 - 2011)
Personlig rekord19.11 (2011)
Forrige tid19.11 (2011)
ID89653
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbArcher løpe og sykkelklubb
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2011Kalkulator19:11 (942 m/h)03:05 (1046 m/h, 111 %)08:52 (05:47, 951 m/h, 100 %)16:47 (07:55, 866 m/h, 91 %)19:11 (02:24, 1040 m/h, 110 %)
2010Kalkulator20:02 (902 m/h)03:23 (954 m/h, 105 %)09:31 (06:08, 897 m/h, 99 %)17:28 (07:57, 862 m/h, 95 %)20:02 (02:34, 972 m/h, 107 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Leikny Hovda 2011










StoltzeBilder av Leikny Hovda 2010









Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.