StoltzeStatistikk for Susan Askvik

Antall deltagelser2 (i perioden 2009 - 2010)
Personlig rekord20.24 (2010)
Forrige tid20.24 (2010)
ID89606
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbSprek og Blid Os
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2010Kalkulator20:24 (886 m/h)05:17 (610 m/h, 68 %)11:43 (06:26, 855 m/h, 96 %)19:57 (08:14, 832 m/h, 93 %)20:24 (00:27, 5546 m/h, 625 %)
2009Kalkulator21:27 (843 m/h)00:00 (0 m/h, 0 %)10:53 (10:53, 505 m/h, 59 %)19:06 (08:13, 834 m/h, 98 %)21:27 (02:21, 1062 m/h, 125 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Susan Askvik 2010












StoltzeBilder av Susan Askvik 2009






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.