StoltzeStatistikk for Tom Nedrebø

Antall deltagelser1 (kun deltatt i 2009)
Personlig rekord13.48 (2009)
Forrige tid13.48 (2009)
ID89189
KlasseHerrer
KlubbBEKAS
SMS Treningslogg2 treninger registrert - sist sett i Stoltzen 02.09.2009 (tid 16.00)
Beste registrerte treningstid den 02.09.2009 med tiden 16.00
Se nederst for kurve med treningstider - du kan også endre mobilnummeret.
Send SMS "STOLTZ TID" til 1933 for å legge inn ny treningstid (Kr. 3,-)

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2009Kalkulator13:48 (1310 m/h)02:20 (1383 m/h, 105 %)06:41 (04:21, 1264 m/h, 96 %)12:13 (05:32, 1239 m/h, 94 %)13:48 (01:35, 1576 m/h, 120 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Tom Nedrebø 2009







SMS Treningslogg: Alle registreringer

28.08.200917.30 02.09.200916.00

Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.