StoltzeStatistikk for Åsebø Vegard

Antall deltagelser2 (i perioden 2010 - 2011)
Personlig rekord11.13 (2010)
Forrige tid12.33 (2011)
ID88254
TrendSynkende
KlasseHerrer
Klubb-
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2011Kalkulator12:33 (1440 m/h)01:47 (1810 m/h, 125 %)05:35 (03:48, 1447 m/h, 100 %)10:54 (05:19, 1289 m/h, 89 %)12:33 (01:39, 1512 m/h, 105 %)
2010Kalkulator11:13 (1612 m/h)01:39 (1956 m/h, 121 %)05:08 (03:29, 1579 m/h, 97 %)09:45 (04:37, 1485 m/h, 92 %)11:13 (01:28, 1701 m/h, 105 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Åsebø Vegard 2011















StoltzeBilder av Åsebø Vegard 2010





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.