StoltzeStatistikk for Thomas Aase

Antall deltagelser2 (i perioden 2013 - 2017)
Personlig rekord13.39 (2017)
Forrige tid13.39 (2017)
ID88110
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbSR Bank
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2017Kalkulator13:39 (1324 m/h)02:08 (1513 m/h, 114 %)06:37 (04:29, 1227 m/h, 92 %)12:00 (05:23, 1273 m/h, 96 %)13:39 (01:39, 1512 m/h, 114 %)
2013Kalkulator13:43 (1318 m/h)02:20 (1383 m/h, 104 %)06:33 (04:13, 1304 m/h, 98 %)12:07 (05:34, 1231 m/h, 93 %)13:43 (01:36, 1560 m/h, 118 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Thomas Aase 2017











StoltzeBilder av Thomas Aase 2013







Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.