StoltzeStatistikk for Njl Austefjord

Antall deltagelser2 (i perioden 2008 - 2009)
Personlig rekord12.59 (2009)
Forrige tid12.59 (2009)
ID88002
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbFjellstrand Bil
Videoklipp BT.no2008  
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, s du kan begynne bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

rAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2009Kalkulator12:59 (1386 m/h)00:00 (0 m/h, 0 %)05:55 (05:55, 963 m/h, 69 %)11:28 (05:33, 1243 m/h, 89 %)12:59 (01:31, 1582 m/h, 114 %)
2008Kalkulator13:10 (1367 m/h)02:01 (1487 m/h, 108 %)06:06 (04:05, 1395 m/h, 102 %)11:30 (05:24, 1277 m/h, 93 %)13:10 (01:40, 1440 m/h, 105 %)

lypeprofil- og tras-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjrn Ludvigsen satte rekord p 8.06 i 2013 hadde han serien 97-106-96-99 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet p 2222 meter/time. Kristin Strmer Steira hadde serien 100-101-97-103 da hun satte damerekord p 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet p 1878 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordlpene p en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet p henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det alts lpt mer enn 3 ganger s langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Njl Austefjord 2009











StoltzeBilder av Njl Austefjord 2008






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.