StoltzeStatistikk for Gro Andersen

Antall deltagelser2 (i perioden 2008 - 2009)
Personlig rekord16.09 (2009)
Forrige tid16.09 (2009)
ID74474
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbEY
Videoklipp BT.no2008  
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2009Kalkulator16:09 (1114 m/h)00:00 (0 m/h, 0 %)08:05 (08:05, 705 m/h, 63 %)14:21 (06:16, 1101 m/h, 98 %)16:09 (01:48, 1333 m/h, 119 %)
2008Kalkulator16:33 (1087 m/h)02:42 (1111 m/h, 102 %)07:46 (05:04, 1125 m/h, 103 %)14:36 (06:50, 1009 m/h, 92 %)16:33 (01:57, 1230 m/h, 113 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 8.06 i 2013 hadde han serien 97-106-96-99 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2222 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 100-101-97-103 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1878 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Gro Andersen 2009












StoltzeBilder av Gro Andersen 2008





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.