StoltzeStatistikk for Regine Sten

Antall deltagelser2 (i perioden 2008 - 2009)
Personlig rekord18.20 (2009)
Forrige tid18.20 (2009)
ID74205
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbKalandseid IL
Videoklipp BT.no2008  
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2009Kalkulator18:20 (986 m/h)03:02 (1064 m/h, 107 %)08:42 (05:40, 970 m/h, 98 %)16:16 (07:34, 906 m/h, 91 %)18:20 (02:04, 1207 m/h, 122 %)
2008Kalkulator21:37 (836 m/h)03:32 (913 m/h, 109 %)10:09 (06:37, 831 m/h, 99 %)19:26 (09:17, 738 m/h, 88 %)21:37 (02:11, 1143 m/h, 136 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Regine Sten 2009












StoltzeBilder av Regine Sten 2008




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.