StoltzeStatistikk for Torgeir Sjølingstad

Antall deltagelser2 (i perioden 2008 - 2009)
Personlig rekord14.35 (2008)
Forrige tid14.37 (2009)
ID73057
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbIkke registrert
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2009Kalkulator14:37 (1237 m/h)00:00 (0 m/h, 0 %)07:05 (07:05, 776 m/h, 62 %)13:18 (06:13, 1103 m/h, 89 %)14:37 (01:19, 1895 m/h, 153 %)
2008Kalkulator14:35 (1240 m/h)02:02 (1587 m/h, 127 %)06:51 (04:49, 1142 m/h, 92 %)13:15 (06:24, 1071 m/h, 86 %)14:35 (01:20, 1872 m/h, 150 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Torgeir Sjølingstad 2009





StoltzeBilder av Torgeir Sjølingstad 2008




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.