StoltzeStatistikk for Ole Iversen

Antall deltagelser2 (i perioden 2007 - 2009)
Personlig rekord14.06 (2009)
Forrige tid14.06 (2009)
ID71455
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbBKK BIL
Videoklipp BT.no2007  
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2009Kalkulator14:06 (1282 m/h)00:00 (0 m/h, 0 %)07:07 (07:07, 773 m/h, 60 %)12:31 (05:24, 1270 m/h, 99 %)14:06 (01:35, 1576 m/h, 122 %)
2007Kalkulator14:29 (1248 m/h)02:41 (1202 m/h, 96 %)07:13 (04:32, 1213 m/h, 97 %)12:47 (05:34, 1231 m/h, 98 %)14:29 (01:42, 1468 m/h, 117 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Ole Iversen 2009












StoltzeBilder av Ole Iversen 2007






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.