StoltzeStatistikk for Mary Kaland

Antall deltagelser2 (i perioden 2007 - 2009)
Personlig rekord24.25 (2009)
Forrige tid24.25 (2009)
ID71055
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbNordea Liv
Videoklipp BT.no2007  
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2009Kalkulator24:25 (740 m/h)03:26 (940 m/h, 127 %)10:54 (07:28, 736 m/h, 99 %)21:10 (10:16, 667 m/h, 90 %)24:25 (03:15, 768 m/h, 103 %)
2007Kalkulator24:58 (724 m/h)03:27 (935 m/h, 129 %)11:13 (07:46, 708 m/h, 97 %)22:07 (10:54, 629 m/h, 86 %)24:58 (02:51, 875 m/h, 120 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Mary Kaland 2009












StoltzeBilder av Mary Kaland 2007





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.