StoltzeStatistikk for Knut Frode Eide

Antall deltagelser9 (i perioden 1999 - 2008)
Personlig rekord12.03 (2001)
Forrige tid12.51 (2008)
ID70960
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbHålandsdalen I.l.
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2008Kalkulator12:51 (1407 m/h)02:04 (1561 m/h, 110 %)06:06 (04:02, 1364 m/h, 96 %)11:15 (05:09, 1331 m/h, 94 %)12:51 (01:36, 1560 m/h, 110 %)
2007Kalkulator13:09 (1375 m/h)02:12 (1467 m/h, 106 %)06:21 (04:09, 1325 m/h, 96 %)11:35 (05:14, 1310 m/h, 95 %)13:09 (01:34, 1593 m/h, 115 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Knut Frode Eide 2008







StoltzeBilder av Knut Frode Eide 2007






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.