StoltzeStatistikk for Ann Mjelva

Antall deltagelser5 (i perioden 2004 - 2008)
Personlig rekord22.45 (2007)
Forrige tid31.53 (2008)
ID70489
TrendSynkende
KlasseKvinner
KlubbBKK BIL
Videoklipp BT.no2008  2007  2006  
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2008Kalkulator31:53 (567 m/h)03:40 (880 m/h, 155 %)14:58 (11:18, 486 m/h, 85 %)28:21 (13:23, 512 m/h, 90 %)31:53 (03:32, 706 m/h, 124 %)
2007Kalkulator22:45 (794 m/h)03:49 (845 m/h, 106 %)10:50 (07:01, 784 m/h, 98 %)19:55 (09:05, 755 m/h, 95 %)22:45 (02:50, 880 m/h, 110 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Ann Mjelva 2008










StoltzeBilder av Ann Mjelva 2007






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.