StoltzeStatistikk for Angelika Sallan

Antall deltagelser3 (i perioden 2006 - 2012)
Personlig rekord16.55 (2012)
Forrige tid16.55 (2012)
ID69699
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbAustevoll ik
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2012Kalkulator16:55 (1069 m/h)02:09 (1501 m/h, 140 %)07:13 (05:04, 1085 m/h, 101 %)14:35 (07:22, 930 m/h, 86 %)16:55 (02:20, 1069 m/h, 100 %)
2011Kalkulator17:08 (1055 m/h)02:16 (1424 m/h, 134 %)07:42 (05:26, 1012 m/h, 95 %)14:59 (07:17, 941 m/h, 89 %)17:08 (02:09, 1160 m/h, 109 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Angelika Sallan 2012










StoltzeBilder av Angelika Sallan 2011







Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.