StoltzeStatistikk for Solbjørg Makalani Myrtveit

Antall deltagelser2 (i perioden 2005 - 2012)
Personlig rekord13.38 (2012)
Forrige tid13.38 (2012)
ID69250
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbFolkehelseinstituttet
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2012Kalkulator13:38 (1326 m/h)02:12 (1467 m/h, 110 %)06:24 (04:12, 1310 m/h, 98 %)11:53 (05:29, 1250 m/h, 94 %)13:38 (01:45, 1426 m/h, 107 %)
2011Kalkulator13:21 (1354 m/h)02:02 (1587 m/h, 117 %)06:12 (04:10, 1320 m/h, 97 %)11:39 (05:27, 1258 m/h, 92 %)13:21 (01:42, 1468 m/h, 108 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Solbjørg Makalani Myrtveit 2012







Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.