StoltzeStatistikk for Dag Knudsen

Antall deltagelser5 (i perioden 1997 - 2011)
Personlig rekord17.38 (1997)
Forrige tid20.11 (2011)
ID2790
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbBKK BIL
Videoklipp BT.no2008  2006  
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2011Kalkulator20:11 (895 m/h)03:11 (1014 m/h, 113 %)09:10 (05:59, 919 m/h, 102 %)17:29 (08:19, 824 m/h, 92 %)20:11 (02:42, 924 m/h, 103 %)
2008Kalkulator23:30 (769 m/h)03:50 (842 m/h, 109 %)11:02 (07:12, 764 m/h, 99 %)00:00 (-11:-2, -622 m/h, -81 %)23:30 (23:30, 106 m/h, 13 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Dag Knudsen 2011













StoltzeBilder av Dag Knudsen 2008




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.