StoltzeStatistikk for Simen Rikard Armond

Antall deltagelser2 (i perioden 2002 - 2015)
Personlig rekord11.57 (2015)
Forrige tid11.57 (2015)
ID25939
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbAskøy sykkel og triathlonklubb
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2015Kalkulator11:57 (1506 m/h)01:57 (1538 m/h, 102 %)05:36 (03:39, 1561 m/h, 103 %)10:31 (04:55, 1403 m/h, 93 %)11:57 (01:26, 1674 m/h, 111 %)
2002Kalkulator13:37 (1321 m/h)02:03 (1463 m/h, 110 %)06:17 (04:14, 1346 m/h, 101 %)11:54 (05:37, 1228 m/h, 92 %)13:37 (01:43, 1398 m/h, 105 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 8.06 i 2013 hadde han serien 97-106-96-99 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2222 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 100-101-97-103 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1878 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Simen Rikard Armond 2015










Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.