StoltzeStatistikk for Bendik Julnes Kjøll

Antall deltagelser2 (i perioden 2023 - 2024)
Personlig rekord11.20 (2023)
Forrige tid12.04 (2024)
ID115835
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbGabler BIL
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2024Kalkulator12:04 (1498 m/h)01:30 (2152 m/h, 143 %)05:26 (03:56, 1398 m/h, 93 %)10:33 (05:07, 1340 m/h, 89 %)12:04 (01:31, 1645 m/h, 109 %)
2023Kalkulator11:20 (1595 m/h)01:58 (1641 m/h, 102 %)05:16 (03:18, 1667 m/h, 104 %)10:00 (04:44, 1448 m/h, 90 %)11:20 (01:20, 1872 m/h, 117 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Bendik Julnes Kjøll 2024






StoltzeBilder av Bendik Julnes Kjøll 2023




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.