StoltzeStatistikk for Maria Bøe Svardal

Antall deltagelser2 (i perioden 2023 - 2024)
Personlig rekord13.24 (2024)
Forrige tid13.24 (2024)
ID114405
TrendStigende
KlasseKvinner
KlubbHelse Bergen
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2024Kalkulator13:24 (1349 m/h)02:18 (1403 m/h, 104 %)06:23 (04:05, 1347 m/h, 99 %)11:44 (05:21, 1281 m/h, 94 %)13:24 (01:40, 1497 m/h, 110 %)
2023Kalkulator13:40 (1323 m/h)02:26 (1326 m/h, 100 %)06:29 (04:03, 1358 m/h, 102 %)11:55 (05:26, 1262 m/h, 95 %)13:40 (01:45, 1426 m/h, 107 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Maria Bøe Svardal 2024





StoltzeBilder av Maria Bøe Svardal 2023




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.