StoltzeStatistikk for Wioleta Tomaszewska

Antall deltagelser2 (i perioden 2022 - 2023)
Personlig rekord18.48 (2022)
Forrige tid19.06 (2023)
ID114160
TrendSynkende
KlasseKvinner
KlubbBergen Kommune BIL
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2023Kalkulator19:06 (946 m/h)03:23 (954 m/h, 100 %)09:13 (05:50, 943 m/h, 99 %)16:54 (07:41, 892 m/h, 94 %)19:06 (02:12, 1134 m/h, 119 %)
2022Kalkulator18:48 (961 m/h)03:14 (998 m/h, 103 %)08:52 (05:38, 976 m/h, 101 %)16:25 (07:33, 908 m/h, 94 %)18:48 (02:23, 1047 m/h, 108 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Wioleta Tomaszewska 2023






StoltzeBilder av Wioleta Tomaszewska 2022



Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.