StoltzeStatistikk for Karl Olav Skudal

Antall deltagelser2 (i perioden 2022 - 2023)
Personlig rekord12.43 (2023)
Forrige tid12.43 (2023)
ID113337
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbBergen Klatreklubb
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2023Kalkulator12:43 (1422 m/h)02:02 (1587 m/h, 111 %)05:57 (03:55, 1404 m/h, 98 %)11:06 (05:09, 1331 m/h, 93 %)12:43 (01:37, 1543 m/h, 108 %)
2022Kalkulator13:44 (1316 m/h)02:10 (1489 m/h, 113 %)06:14 (04:04, 1352 m/h, 102 %)12:04 (05:50, 1175 m/h, 89 %)13:44 (01:40, 1497 m/h, 113 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Karl Olav Skudal 2023




StoltzeBilder av Karl Olav Skudal 2022



Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.