StoltzeStatistikk for Anders Runningen

Antall deltagelser2 (i perioden 2023 - 2024)
Personlig rekord10.46 (2023)
Forrige tid10.53 (2024)
ID113031
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbSparebanken Vest
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2024Kalkulator10:53 (1661 m/h)01:32 (2105 m/h, 126 %)05:09 (03:37, 1521 m/h, 91 %)09:31 (04:22, 1570 m/h, 94 %)10:53 (01:22, 1826 m/h, 109 %)
2023Kalkulator10:46 (1679 m/h)01:42 (1898 m/h, 113 %)05:05 (03:23, 1626 m/h, 96 %)09:30 (04:25, 1552 m/h, 92 %)10:46 (01:16, 1970 m/h, 117 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Anders Runningen 2024






StoltzeBilder av Anders Runningen 2023




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.