StoltzeStatistikk for Marcin Mateusz Hanc

Antall deltagelser2 (i perioden 2021 - 2023)
Personlig rekord24.56 (2021)
Forrige tid25.49 (2023)
ID111745
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbFrende Forsikring
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2023Kalkulator25:49 (700 m/h)04:06 (787 m/h, 112 %)10:57 (06:51, 803 m/h, 114 %)22:23 (11:26, 599 m/h, 85 %)25:49 (03:26, 726 m/h, 103 %)
2021Kalkulator24:56 (725 m/h)02:55 (1106 m/h, 152 %)09:08 (06:13, 885 m/h, 122 %)00:00 (-9:-8, -751 m/h, -104 %)24:56 (24:56, 100 m/h, 13 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Marcin Mateusz Hanc 2023





StoltzeBilder av Marcin Mateusz Hanc 2021




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.