StoltzeStatistikk for Martin Myrestrand

Antall deltagelser2 (i perioden 2021 - 2022)
Personlig rekord14.58 (2021)
Forrige tid22.18 (2022)
ID111720
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbAvo Consulting
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2022Kalkulator22:18 (810 m/h)03:54 (827 m/h, 102 %)10:39 (06:45, 815 m/h, 100 %)19:32 (08:53, 772 m/h, 95 %)22:18 (02:46, 902 m/h, 111 %)
2021Kalkulator14:58 (1208 m/h)02:19 (1393 m/h, 115 %)06:55 (04:36, 1196 m/h, 99 %)13:13 (06:18, 1088 m/h, 90 %)14:58 (01:45, 1426 m/h, 118 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Martin Myrestrand 2022









StoltzeBilder av Martin Myrestrand 2021




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.