StoltzeStatistikk for Gunnar Tschudi Bondevik

Antall deltagelser2 (i perioden 2023 - 2024)
Personlig rekord18.00 (2023)
Forrige tid18.37 (2024)
ID111169
TrendSynkende
KlasseHerrer
Klubb--
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2024Kalkulator18:37 (971 m/h)02:52 (1126 m/h, 115 %)08:51 (05:59, 919 m/h, 94 %)16:06 (07:15, 945 m/h, 97 %)18:37 (02:31, 991 m/h, 102 %)
2023Kalkulator18:00 (1004 m/h)03:21 (963 m/h, 95 %)08:37 (05:16, 1044 m/h, 103 %)15:39 (07:02, 975 m/h, 97 %)18:00 (02:21, 1062 m/h, 105 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Gunnar Tschudi Bondevik 2024





StoltzeBilder av Gunnar Tschudi Bondevik 2023




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.