StoltzeStatistikk for Morten Møllevik

Antall deltagelser2 (i perioden 2018 - 2019)
Personlig rekord14.25 (2018)
Forrige tid14.30 (2019)
ID110696
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbBFG Bergen
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator14:30 (1247 m/h)01:56 (1669 m/h, 133 %)06:25 (04:29, 1227 m/h, 98 %)12:40 (06:15, 1097 m/h, 87 %)14:30 (01:50, 1361 m/h, 109 %)
2018Kalkulator14:25 (1254 m/h)02:04 (1561 m/h, 124 %)06:23 (04:19, 1274 m/h, 101 %)12:35 (06:12, 1106 m/h, 88 %)14:25 (01:50, 1361 m/h, 108 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Morten Møllevik 2019












StoltzeBilder av Morten Møllevik 2018






Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.