StoltzeStatistikk for Marius Steinsvik

Antall deltagelser2 (i perioden 2019 - 2021)
Personlig rekord13.35 (2019)
Forrige tid14.56 (2021)
ID109522
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbLaksevåg T & IF
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2021Kalkulator14:56 (1210 m/h)02:11 (1478 m/h, 122 %)06:40 (04:29, 1227 m/h, 101 %)13:10 (06:30, 1055 m/h, 87 %)14:56 (01:46, 1412 m/h, 116 %)
2019Kalkulator13:35 (1331 m/h)02:24 (1345 m/h, 101 %)06:36 (04:12, 1310 m/h, 98 %)12:19 (05:43, 1199 m/h, 90 %)13:35 (01:16, 1970 m/h, 148 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Marius Steinsvik 2021







StoltzeBilder av Marius Steinsvik 2019







Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.