StoltzeStatistikk for Daniel Nilsen

Antall deltagelser2 (i perioden 2018 - 2019)
Personlig rekord15.04 (2019)
Forrige tid15.04 (2019)
ID108805
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbCowi
Videoklipp BT.no
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator15:04 (1200 m/h)02:34 (1257 m/h, 104 %)07:19 (04:45, 1158 m/h, 96 %)13:17 (05:58, 1149 m/h, 95 %)15:04 (01:47, 1399 m/h, 116 %)
2018Kalkulator17:29 (1034 m/h)02:17 (1413 m/h, 136 %)07:34 (05:17, 1041 m/h, 100 %)15:04 (07:30, 914 m/h, 88 %)17:29 (02:25, 1032 m/h, 99 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Daniel Nilsen 2019














StoltzeBilder av Daniel Nilsen 2018





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.