StoltzeStatistikk for Siri Anie Pettersson

Antall deltagelser2 (i perioden 2022 - 2023)
Personlig rekord21.14 (2022)
Forrige tid24.40 (2023)
ID107769
TrendSynkende
KlasseKvinner
KlubbSbanken ASA
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2023Kalkulator24:40 (733 m/h)03:21 (963 m/h, 131 %)10:20 (06:59, 787 m/h, 107 %)21:28 (11:08, 615 m/h, 83 %)24:40 (03:12, 780 m/h, 106 %)
2022Kalkulator21:14 (851 m/h)03:12 (1008 m/h, 118 %)09:47 (06:35, 835 m/h, 98 %)18:48 (09:01, 760 m/h, 89 %)21:14 (02:26, 1025 m/h, 120 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Siri Anie Pettersson 2023





StoltzeBilder av Siri Anie Pettersson 2022




Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.