StoltzeStatistikk for Oliver Dalheim

Antall deltagelser2 (i perioden 2018 - 2019)
Personlig rekord13.08 (2019)
Forrige tid13.08 (2019)
ID107510
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbBergen Freestyle
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator13:08 (1376 m/h)02:15 (1434 m/h, 104 %)06:12 (03:57, 1392 m/h, 101 %)11:36 (05:24, 1270 m/h, 92 %)13:08 (01:32, 1627 m/h, 118 %)
2018Kalkulator13:56 (1297 m/h)02:18 (1403 m/h, 108 %)06:20 (04:02, 1364 m/h, 105 %)12:18 (05:58, 1149 m/h, 88 %)13:56 (01:38, 1528 m/h, 117 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Oliver Dalheim 2019









StoltzeBilder av Oliver Dalheim 2018





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.