StoltzeStatistikk for Andreas Olsen Aas

Antall deltagelser2 (i perioden 2017 - 2022)
Personlig rekord13.56 (2022)
Forrige tid13.56 (2022)
ID107162
TrendStigende
KlasseHerrer
KlubbSparebanken Vest
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2022Kalkulator13:56 (1297 m/h)02:17 (1413 m/h, 108 %)06:33 (04:16, 1289 m/h, 99 %)12:19 (05:46, 1189 m/h, 91 %)13:56 (01:37, 1543 m/h, 118 %)
2017Kalkulator14:10 (1276 m/h)02:29 (1299 m/h, 101 %)06:47 (04:18, 1279 m/h, 100 %)12:17 (05:30, 1246 m/h, 97 %)14:10 (01:53, 1325 m/h, 103 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Andreas Olsen Aas 2022





StoltzeBilder av Andreas Olsen Aas 2017





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.