StoltzeStatistikk for Alf Johan Asphaug

Antall deltagelser2 (i perioden 2017 - 2019)
Personlig rekord15.31 (2017)
Forrige tid17.49 (2019)
ID106505
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbSG Finans
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2019Kalkulator17:49 (1015 m/h)02:59 (1082 m/h, 106 %)08:24 (05:25, 1015 m/h, 100 %)15:25 (07:01, 977 m/h, 96 %)17:49 (02:24, 1040 m/h, 102 %)
2017Kalkulator15:31 (1165 m/h)02:40 (1210 m/h, 103 %)07:20 (04:40, 1179 m/h, 101 %)13:33 (06:13, 1103 m/h, 94 %)15:31 (01:58, 1269 m/h, 108 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Alf Johan Asphaug 2019








StoltzeBilder av Alf Johan Asphaug 2017





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.